Touchskärmar har vi inte numera bara i fickan (mobilen) eller i knät (surfplattan). Vanan att använda touchskärm är stor bland de flesta målgrupper idag. För många företag är det självklart att ha en snygg, informell och säljande hemsida. Det håller vi verkligen med om.
Det är också självklart för många företag att satsa på bra skyltning som med digitala skärmar. I en värld där de flesta är vana att interagera med medier är det otroligt effektivt att använda sig av touchskärmar.

På denna touchskärm kan du låta kunden bläddra igenom erbjudanden, lägga en order eller fördjupa ditt varumärke genom spännande funktioner.
För köpcentrumet är en touchskärm med besökskarta vanligt för att guida besökarna. I butiken kan du erbjuda mer service och tid för dina kunder. Visst vore det bra om du som kund vet vilka skor du vill köpa, klickar fram produkten på skärmen och klickar på "köp". När du sedan är i kassan ligger dina skor redan framme.

Vi på Centrumkanalen har många idéer och bollar gärna dessa med dig. Touchskärmar är inte dyrt längre. Inte heller ditt skräddarsydda system som skapas helt efter hur vi ska öka din försäljning eller medvetenhet bland kunder.

Begär snabb offert

URL: