Om oss

Centrumkanalen arbetar inom branscherna digital utomhusreklam och digital skyltning. Vi är experter på kommunikation via skärmar. Våra kunder är bl.a köpcentrum, livsmedelsbutiker, butikskedjor och mäklare m.fl. Att erbjuda kvalité med hög service, goda kundrelationer och dessutom till ett lågt pris är vår affärsidé.

Vi vill erbjuda alla företag, stora som små, en helhetsservice inom digital skyltning. Centrumkanalen etablerades 2012 och har sitt säte i Göteborg.
 

Allt in-house

Eftersom vi kan erbjuda mycket in house så har vi inga mellanhänder. Detta resulterar i en nära kommunikation mellan slutkund och utvecklingen samt ett lägre pris.
 

Återförsäljare

Vi är återförsäljare av de stora skärmtillverkarna samt tillbehören. Detta ger oss ett konkurrenskraftigt pris och nära kontakt med grossisten för snabba leveranser.
 

Utveckling

Vi arbetar med systemutveckling och kan därför skräddarsy lösningar efter behov. Eftersom utvecklingen sker hos oss kan vi snabbt lösa problem och öppna upp för nya möjligheter.
 

Installation

All installation sker via vår installatör som har mångårig erfarenhet av detta. Vi behöver alltså inte hyra in dyra konsulter för att få allt att fungera.
 

Annonsproduktion

Vi arbetar med de senaste mjukvarorna inom annonsproduktion för att ta fram snygga, rörliga annonser efter kundens önskemål.
 

Säljare

Alla våra säljare är professionella account managers med mångårig erfarenhet inom mediabranschen. Långsiktiga kundrelationer med skräddarsydda lösningar ligger alltid i fokus hos oss.