Digital Signage, Digital Out Of Home eller varför inte bara Digital skyltning? Kärt barn har många namn. Digital Signage är idag minst lika viktigt i marknadsföringen som Facebook och företagets hemsidan för de flesta. Om du driver en fysisk butik eller kontor av något slag kan du öka din försäljning markant genom Digital signage.

När dina kunder är på stan eller hemma kan de ta del av dina erbjudanden från sociala medier eller din egen hemsida. Detta är ett bra sätt att locka kunderna till din butik.
När kunderna är i butiken. Det kan vara ett spontanbesök eller att de nappat på något erbjudande. Då kan du dels skapa merförsäljning genom att fronta lysande reklam. För när är det kunden fattar beslutet? Ca 80% av alla köpbeslut tas i butiken. Nu säger vi inte att du kommer öka din försäljning med 80%, men det finns butiker som gjort mätningar och det har i många fall visat sig att försäljningen av en specifik produkt ökat med nästan 40% tack vare digital signage.

Har du ett bra läge med skyltfönster? Då kan du locka nya kunder genom att ha skärmar där. När kunden är inne i butiken kan du ha skärmar som både påminner om vad som fick de att gå in, men också visa upp andra produkter.

Begär snabb offert

URL: